joi, 7 ianuarie 2010

Sa ne traiesti cu numele,Ionicuti !!!


Imi doaream nespus de mult sa am o fetita si sa o cheme Daria Ioana.
Povestea este mult mai lunga si n-am timp s-o dezvolt acum...
Dumnezeu insa mi-a ascultat dorinta si mi-a dariut o fetita, dar toti care ma auzeau ca vreau s-o botez asa imi spuneau ca sunt lipsita de inspiratie.. Adica si Darius si Daria in aceeasi familie era prea mult.Si i-am ascultat. Alt nume potrivit eu n-am putut gasi pentru micuta mea si am lasat familionul si prietenii sa aleaga. Le-am facut o lista destul de lunga( dupa ce am cerut pareri si am facut sondaje pe forum )si le-am dat mana libera.
O nascusem deja , toti ma intrebau cum o cheama , iar eu nu stiam ce sa le spun .Cred k a fost culmea indeciziei mele daca nu chiar culmea indeciziei mondiale.
Intr-un final Cip a decis ca o va chema Briana, iar mama a venit cu cel de-al doilea nume - Amelia.
Si asa a ramas pana la botez, cand inainte de slujba m-am dus frumusel la nasu ( care e preot si oficializa slujba) si i-am zis k pe fetita mea vreau sa o cheme si IOANA. Si s-a facut voia mea .
Deci de atunci incoace avem trei nume: Briana Amelia Ioana.

Ionicuti, mami,
Iti doresc sa fii sanatoasa si la fel sa fie toti cei dragi tie.sanatatea mi se pare a fi in ziua de azi, sursa tuturor fericirilor...
In al doilea rand iti doresc sa te simti iubita(acum) si, mai mult decat orice, sa iubesti (cand vei mai creste putin). Prima vine dintr-a doua. Iar cand faci lucrurile cu dragoste o sa vina totul de la sine, asa, ca respiratia ( citez aici un clasic in viatza)

Iar in al treilea rand iti doresc sa nu uiti niciodata si mai ales sa nu te indoiesti vreodata de dragostea noastra!
Te iubim mult de tot!( mai mult deact poti tu simti intr-o viata)
mami si tati

5 comentarii: