miercuri, 10 iunie 2009

a fost ziua mea...

N-am avut timp sa scriu despre asta ,bineinteles, si a trecut aproape o saptamana ....Daca nu erau prietenii sa ma sune ,sa-mi trimita mesaje sau sa ma viziteze, cred k si uitam...Le multumesc tuturor k nu m-au uitat chiar daca anul acesta n-am sarbatorit....In schimb a fost una din cele mai frumoase aniversari pentru k am petrecut-o relaxandu-ma in saloane de infrumusetare....am fost o doamna, ce... doamne iarta-ma...

Nu pot trece cu vederea ( memoria) urarea memorabila a Monicai(Doc) :La multi ani Madaluta, sa fii fericita langa cei pe care ii alegi tu, sa poti trai fiecare moment si sa te umpli de fericirea prezentului, sa iti intaresti inima in fata celor care iti fac rau si sa o deschizi larg pentru a te bucura de toate lucrurile frumoase din jur. Sa ai puterea sa ceri ce vrei si ce ai nevoie, sa intinzi mana si sa culegi roadele tuturor gandurilor si gesturilor de bunatate.
sa-ti fie marea calauza a statorniciei si schimbarii, in fiecare zi la fel, in fiecare zi alta.(ca orice geamana care se respecta)


si postarea Andreei de pe blogul ei:

"Ea este Madalina. Cosanzeana cu cosite contemporane, ochi migdalati albastri si blog despre micutii Darius si Briana. Cand te afli in preajma-i totul pluteste seren. Emana multa suavitate. Aveti in imagine zana cea buna din povestile televizate rusesti pe care le vedeam pe vremuri in copilarie duminica pe antena Chisinaului? Spargand aparente este o mama luptatoare. Cu multa vointa si consecventa. N-ai fi zis, privind-o vorbind mai mereu soptit, mai mult cantat, in permanenta ezitand intre doua pareri, cautand cu privirea aprobarea poate, a celor din jur… Presimt ca este si o buna prietena. Nu sunt o apropiata a cercului sau restrans, dar cred ca impartaseste relatii de sincera prietenie cu persoane de acelasi calibru ales. Este o sotie adorata de al ei sot, frumoasa si iubitoare. Viata i-a sortit si fericirea imensa, desemnandu-i cercul vital intre cele trei inimi dedicate care, in consecinta, ii apartin. "

Un comentariu:

  1. La multi ani.
    ckiar doca nu ai merge in saloane de infrumusetare tot frumoasa ai fi.

    RăspundețiȘtergere