vineri, 26 iunie 2009

Adio pampers!.....cu drag, Darius



S-a mai incheiat un capitol din Jurnalul copilariei lui Darius si anume cel al pampersului.Ma gandeam k nu vom mai scapa odata de chinul acesta, iar acum cand am scapat sunt un pic trista...nu mai e bebelus....
Nu mai era de mult bebelus, dar acum cand il vad cum se duce singur la olita, cum isi da chiloteii jos, cum merge uneori la WC, ridica singur capacul si se inalta pe varfuri ca sa poata ajunge, cum face din picioare "k baietii" la copac atunci cand suntem afara, realizez cat a crescut, cat s-a maturizat. Noaptea nu face deloc, iar dimineata cand se trezeste merge direct la olitza...E foarte fericit si isi spune "bavoo "de fiecare data.
E incredibil saltul pe care l-a facut. Pana mai ieri uda toti pantalonii , facea pe covor sau pe unde il apuca, avea oroare de olita si n-avea rabdare sa stea pe ea si acum deodata face lucruri de oameni mari.... Chiar nu am realizat cand s-a rupt cu desavarsire de pampers, pentru k l-am lasat pe el sa decida momentul.... si a decis: la 2 ani jumate a considerat ca e timpul .
Ne amuzam teribil de cate ori face kk si ne cheama sa ne arata "opera" .In functie de marime/ consistenta/ forma/ numar de bucati ne descrie ce a facut: un ursulet, un elefant( "uite ale tompa"), niste gargarite, un iepuras ( "uite mami ulechile, ce mali sunt!") etc...
O cearta pe Briana de cate ori vede k ii schimbam pampersul: "bianule, teci la olita, lusine faci kk pi tine! esti depdepsita! auzi: depdepsita!
Toate acestea se intampla de aproximativ o luna numai k eu am uitat sa notez....

Un comentariu:

  1. Frumoooos! Cum de ai intarziat asa de mult sa ne dai vestea? Sa vezi ca Bri va renunta si mai repede la scutece cu asa un inaintemergator!

    RăspundețiȘtergere