marți, 16 iunie 2009

Ceremonialul contopirii

Incepe printr-un simplu zambet...Momente unice acopera adancurile celor mai nebanuite trairi. Sentimente nobile insufletesc, dand culoare si sens vietilor indragostitilor.



Ceremonialul contopirii a doua persoane intr-una singura este momentul cel mai de pret al vietii, moment in care cursa pentru atingerea fericirii a luat sfarsit.


Au gasit fericirea si e momentul sa o traiasca, regasind-o in sentimente profunde ce abia acum prind contur: dragoste, implinire. Cuvintele par insa sa nu surprinda toate subtilitatile si nuantele sentimentelor.


De-a lungul timpului a luat nastere acel sentiment pe cat la indemana tuturor, pe atat de greu de concretizat in realitatea vietii - dragostea adevarata, pura si sincera. Acest sentiment se desavarseste in cadrul momentului unic si sfant din viata oricarui cuplu, prin transformarea visului in realitate, realitatea unui nou inceput - casatoria.


Unicitatea acestui moment o regasim pana si in cele mai aparent nesemnificative detalii ce il definesc, creand feerie, trairi, emotii si totodata nostalgie si fericire cu fiecare rememorare, un tablou ce ramane viu, adanc intiparit in mintea si sufletele celor care au renascut si au inceput o viata noua, cladita prin descoperirea celui mai curat sentiment, iubirea adevarata.



Iar noi, le-am fost alaturi, martori si parinti, traind langa ei marea Taina a Casatoriei, nuntindu-ne parca inca o data.....




















Un comentariu: