luni, 18 aprilie 2011

Miliarde de bubite

Am mai vazut copii cu varsat de vant, a avut si Briana, dar ca la Darius n-am mai pomenit! Sper din suflet sa nu-i ramana prea multe semne ......3 comentarii:

 1. Madi, multa sanatate!
  Pupam pui mic picatit, sa treaca cit mai repede si nu ramina semne. El e mare si ascultator, asa ca nu le va zgindari.
  Deci asa arata... sa ma pregatesc moral, pentru cum voi arata cind va lua Gabi.

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumim mult,Ina. Nu arata chiar asa de uratde obicei.La Briana a fost mult mai simplu dar la Darius e o forma mai complicata pentru ca a stat foarte mult in contact cu ea. Am citit ca membrii familiei fac forme mai urate decat primul purtator si de aceea ti-as dori sa nu iei de la Gabitu cand va face

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna Seara!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere