joi, 24 septembrie 2009

Un centru educational modern in Constanta!!




TOATE CURSURILE OPTIONALE SUNT SUSTINUTE DE CADRE SPECIALIZATE: PROFESOR DE SPECIALITATE (LIMBA STRAINA, TEATRU, PICTURA) SI PSIHOLOGI AVIZATI DE COLEGIUL PSIHOLOGILOR DIN ROMANIA, CU SPECIALIZARE IN PSIHOTERAPIE DE FAMILIE SI CUPLU.


CURSURI OPTIONALE
Cateva detalii...
Copile, intinde mana, astfel sa pot pasi in lumea increderii tale in mine!

1.Curs pentru dezvoltarea inteligentei emotionale

Ce putem schimba pt a-i ajuta pe copii nostrii sa le fie mult mai bine in viata? Ce factori sunt in joc atunci cand o persoana cu un coeficient de inteligenta mare se zbate din greu in vreme ce o alta cu un coeficient mediu se descurca surprinzator de bine?
Diferenta consta in capacitatea numita inteligenta emotionala care include autocontrolul, zelul, perseverenta, si capacitatea de automotivare. Toate aceste aptitudini le pot fi insuflate copiilor, fapt care le va acorda o sansa mai mare independent de potentialul intelectual primit pe linie genetica.
Participand la cursul de Dezvoltare a inteligentei emotionale pe care noi vi-l propunem, copiii dumneavoastra vor ajunge la un nivel mai ridicat de autocunoastere, isi vor gestiona cu o mai mare usurinta emotiile, vor invata sa ia cele mai bune decizii in viata si vor fi capabili sa isi construiasca relatii sociala dintre cele mai bune.

2.Curs de dezvoltare personala (emotionala, sociala, relationala, cognitiva)
Va doriti ca si copii dumneavoastra sa devina fericiti, sa aiba o parere buna despre ei insisi, sa aiba incredere in propria persoana?

Astazi, pe langa confruntarea cu problemele tipice dezvoltarii, care pot crea dificultati si confuzii, copiii au mult mai multe probleme cu care sunt nevoiti sa se intalneasca. Violenta, lipsa reperelor, abuzul, saracia, divortul si recasatorirea parintilor, etc, toate aceastea pot duce la modalitati nesanatoase de a le face fata. La varsta adolescentei, ameliorarea suferintei in alcool si droguri pare cel mai usor lucru de facut atunci cand viata devine coplesitoare.
La Afterschool Panda, prin programul de dezvoltare personala ne propunem sa-i invatam pe copii sa aiba incredere in ei insisi, sa descopere strategii eficiente de confruntare cu problemele caracteristice varstei lor, sa-si descopere emotiile, sa si le accepte si sa le exprime, sa aiba relatii sociale armonioase.

3.Atelier de arta dramatica (actorie)
Orice activitate întreprinsă cu elevii, chiar din primele clase, trebuie să fie orientată spre viitor. Introducerea acestui cerc la clasele primare este foarte importantă pentru că sensibilizează copiii faţă de artă, este un mijloc puternic de descoperire a aptitudinilor actoriceşti-interpretative şi a celor colaterale actoriei (desen, pictură, dans, muzică, abilităţi practice, etc.) şi-i familiarizează pe copii cu munca actorilor, dar şi a scenariştilor, scenografilor, regizorilor, etc.
Arta, în general, şi în teatru în special, contribuie la educarea gândirii reproductive şi creative, inteligenţei, imaginaţiei, inventivităţii şi spontaneităţii.
Gândirea critică este posibilă la orice vârstă şi dezvoltarea ei este un rezultat aşteptat al gândirii educaţionale actuale.
Prin această activitate se creează cadrul favorabil exprimării libere a tuturor copiilor, este stimulat spiritul de echipă, îi adaptăm pe elevii noştri la cerinţele scenei şi publicului, afirmând o atitudine degajată, lipsită de emoţii şi îi educăm ca spectatori.
Jocul este o punte aruncata intre copilarie si varsta matura. Specificul activitatii ludice se poate raporta la nivelul dezvoltarii psihice si la etapele vietii sociale,prin urmare se perfectioneaza si se imbogatesc strategiile de joc.
Imbracate pe mainile copiilor, papusile sunt adevarate mijloace de dezvoltare a creativitatii lor, a limbajului si a modului lor de comportare in colectivitate. Astfel, prin colaborarea cu papusa li se educa bogatia de idei, fantezia, si comportarea in colectivitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu