marți, 14 decembrie 2010

La multi ani, puiul meu drag!

4 ANI....
Nu stiu cand au trecut, dar totodata mi se pare ca-l am de cand ma stiu. Dintotdeauna parca a fost al meu si chiar daca inca nu exista, in mintea si inima mea era exact asa cum este acum: micut, blond cu ochii albastri, timid, rusinos si totodata poznas nevoie mare.
Sa-i urez ceva de ziua lui asa ar trebui, dar cum as putea cuprinde in cuvinte toate cate ii doresc eu?
Mai bine il rog pe Dumnezeu sa-l aiba in grija si sa-i dea cate un pic din ce crede El ca are nevoie.
Si totusi...... macar cateva sfaturi ......
Nu sunt ale mele, dar mi-au placut la nebunie cand le-am citit!

"Nu permite soarelui sa fie mai nobil decat tine,caci daca el ii incalzeste si pe cei rai si pe cei buni, de ce sa nu poti incalzi si tu cu binele si pe cei rai si pe cei buni?
Nu permite apei sa fie mai folositoare decat tine caci,daca ea ii adapa si pe cei curati si pe cei necurati ,de ce oare sa nu te bucuri tu atunci cand apeleaza la tine pt. ajutor si uni si altii?
Nu permite ca pamantul sa fie mai rabdator decat tine,atunci cand taranul il ara. Fii rabdator ca si el ,caci tie iti este destinata o mare rasplata. Nu permite ca bolta cerului sa straluceasca mai luminos decat sufletul tau ,caci in tine este Acela Care a ridicat bolta si poate sa o strice. Caci tu esti fiu ,iar bolta este creatie ! " Sf. Nicolae Velimirovici.

4 comentarii: