sâmbătă, 4 decembrie 2010

Puzzle de 70 de piese


















In afara de primele puzzle-uri cu 9-12 piese n-am mai cumparat copiilor pana acum altele. Nu stiu de ce dar am crezut ca nu sunt interesati de asa ceva. Niciodata in magazine nu si-au manifestat dorinta de a le cumpara vreunul, astfel incat nu au facut niciodata parte din lista noastra de cumparaturi.
Saptamana trecuta insa , am mers la Craiova la cumnatii mei si i-am sunat inainte sa intrebam cam ce preferinte in materie de jucarii are nepotul nostru Rares(4 ani) . Ne-au spus ca e innebunit dupa puzzle-uri, dar sa-i luam de-astea cu peste 100 de piese caci celelalte sunt prea usoare. Am facut ochii cat cepele cand am auzit de 100 de piese si ne-am crucit intr-adevar cand am ajuns acolo si l-am vazut cum il face.
Bineinteles ca in mintea mea a incoltit imediat ideea ca nepotul e cu mult mai inteligent decat Darius si aproape ca ma rodea invidia( daca va puteti inchipui asa ceva).....
Nici n-am ajuns bine acasa ca am si fugit intr-un magazin sa cumpar un puzzle. Am gasit un 3 in 1 cu Mikey. Avea un joc cu 35 de piese, altul cu 48 si altul cu 70. Am zis sa o luam progresiv si sa invete incet incet sa le faca.
I l-am dat pe primul, l-a facut instant. I la-m dat pe al doilea- aproape la fel de repede ca pe primul. La cel de-al treilea eram convinsa ca nu va reusi pentru ca si mie imi lua ceva timp sa-mi dau seama ce si cum.Dar surprinderea mi-a fost pe masura cand l-a facut cu usurina si pe ultimul. Imi venea sa-l mananc de drag, nu alta!!!!
Poate e normal sa faca astfel de lucruri la aproape 4 ani, dar eu acum am descoperit si acum ma bucur!

Un comentariu: