duminică, 10 octombrie 2010

Pentru toate femeile

(text scris de un barbat)

Pe măsura ce înaintez în vârstă, apreciez cel mai mult femeile trecute de 30 de ani.

O femeie trecută de 30 de ani nu te va trezi niciodată la miezul nopţii să te întrebe la ce te gândeşti. Ei nu-i pasă la ce te gândeşti.

Dacă o femeie trecută de 30 nu vrea să urmărească un meci, nu stă prin preajmă miorlăindu-se. Face ceva ce chiar îşi doreşte să facă. Şi de obicei e vorba de ceva mult mai interesant.

O femeie trecută de 30 se cunoaşte suficient pe ea însăşi ca să fie sigură de cine este, ce este, ce vrea şi de la cine. Sunt puţine femei trecute de 30 cărora le pasă de ce-ai putea gândi despre ele sau despre ce fac.

Femeile trecute de 30 au o mare demnitate. Rareori se apucă să ţipe la tine la operă sau în mijlocul unui restaurant foarte scump. Desigur, dacă o meriţi, nu ezită să tragă în tine.

Femeile trecute de 30 de ani sunt generoase cu laudele, deseori nemeritate. Ele ştiu cum e să nu fii apreciat.

O femeie peste 30 are încredere să te prezinte prietenelor ei. Una mai tânără cuplată cu un bărbat îşi ignoră deseori chiar şi cele mai bune prietene pentru că nu are încredere să le aducă în preajma lui. Celor peste 30 nu le prea pasă dacă eşti atras de prietenele ei pentru că ştie că ele nu o vor trăda.

Femeile devin medium pe măsură ce îmbătranesc. Niciodată nu trebuie să-ţi mărtusiseşti păcatele unei femei peste 30. Ele ştiu întotdeauna.

O femeie trecută de 30 arată bine purtând un ruj roşu strălucitor. Asta nu e valabilă şi pentru una mai tânără. Odată ce a trecut de un rid sau două, o femeie peste 30 este de departe mai sexy decât omoloaga sa mai tânără.

Femeile de peste 30 de ani sunt deschise şi oneste. Ele îţi vor spune imediat dacă eşti un ticălos sau te porţi ca un ticălos. Niciodată nu trebuie să te întrebi cam pe unde te situezi în relaţia cu ele.

Da, preţuim femeile trecute de 30 de ani pentru o mulţime de motive. Din păcate, nu e reciproc. Pentru fiecare femeie uluitoare, inteligentă şi fierbinte, trecută de 30 de ani, există o relicvă cu chelie şi burtă în pantaloni galbeni, făcându-se de râs alături de o chelneriţă în vârstă de 22 de ani.

Doamnelor, îmi cer scuze. Iar pentru toţi bărbaţii care au spus "de ce să cumperi vaca, când poţi avea laptele gratis?", pentru a-şi justifica burlăcia, un update la zi: astăzi 80% dintre femei sunt împotriva căsătoriei. De ce? Au realizat că nu merită să cumpere tot porcul pentru un cârnat mic.Andy Rooney - CBS

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu