marți, 13 aprilie 2010

Operatiunea "olita II"


Parca mai ieri am trecut prin operatiunea"olita"cu Darius.Daca stau bine si ma gandesc asta se intampla acum fix un an, numai ca pe atunci el avea aproape 2 ani jumate, iar Bibi nu are acum nici 2 .
Nu stiu cand a inceput aceasta a doua operatiune pentru k nu noi i-am dat startul si nici n-am bagat de seama ca fata noastra cerea din ce in ce mai des la olita, dar nu cred sa fie o luna.Din proprie initiativa nu a mai vut pamperul prin casa, din proprie initiativa se aseaza pe olita cand ii vine necerandu-ne ajutorul nici macar sa-i dam jos pantalonii. Ne anunta cu bucurie dupa ce face. Se aplauda si-si spune bravo acompaniata de frate-su, care cerseste bombonici drept recompensa (asa ii dadeam lui la inceput dupa ce facea la olitza).
Ieri, la somnul de pranz, nu am mai vrut sa-i pun pampersul pentru ca inainte culcare doar ce fusese la olita.N-am gresit si in cele doua ore de somn nu mi-a udat patul.
In schimb la somnul de seara nici nu ma gandeam sa nu i-l pun.Nu stiu cum s-a facut insa ca nici eu nici Cip nu ne-am amintit sa i-l punem si am realizat ca nu l-a avut pe la 8 dimineata cand s-a dat frumusel jos din pat si tup pe olita.....
Avem fata mare, ce mai!
Acum doarme din nou fara pampers..... sper sa n-o fi laudat degeaba....

2 comentarii:

  1. Doamne cat de dulce s-a facut Bri! Nu am mai vazut-o de la ziua lui Darius. Felicitari pt mica domnisoara.

    RăspundețiȘtergere
  2. multumim mult kris....
    am laudat-o cam mult si azinoapte ne-a tras un pisu in pat. oricum pentru varsta ei e inca normal....

    RăspundețiȘtergere