miercuri, 23 decembrie 2009

A venit Mosul din blogosferaaa!!!

Eeeee...... a ajuns si la noi Mosul din blogosfera...
A venit tocmai de la Campulung Moldovenesc de la tiza mea. Multumim mult de tot, Madi! Cadourile sunt foarte frumoase, iar faptul k le-ai si personalizat ne-a incantat nespus. esti o artista!
Deocamdata nu le-am dat copiilor pentru ca au primit ieri si azi foarte multe si nu s-ar mai bucura pe masura. Maine le va aduce mosul in sacul lui si atunci vom pune si fotografii.
Inca o data multumim din suflet pentru darnicia si priceperea mosului!
si scrisoarea lui m-a emotionat nespus...
va pupam!

28.XII.2009

In sfarsit am reusit sa atasez si fotografiile. Imi pare rau ca am facut-o mult prea tarziu si nu am aparut si noi in tabloul final de pe blogosfera.
Cadourile i-au incantat pe cei mici si ne-au pus pe noi cei mari in dificultate. Nu credeam ca un puzzle de 31 de piese poate fi o incercare grea , dar asa a fost. Ne-am amuzat teribil pe seama asta si ne-am pierdut minute bune( daca nu chiar ore) pana sa-l facem. pentru cine vrea sa-l incerce, e vorba de un puzzle in lemn, cu literele alfabetului pe fiecare piesa si reprezinta un elefant.Aparent simplu....pueril chiar.... Incercati-l si veti vedea.
Gresala noastra a fost k n-am privit nici macar o secunda figura inainte de a o demonta, caci asa probabil ne-ar fi fost mai usor...
Totusi a fost o lectie buna .....
Inca o data mi s-a demonstrat ca cei mici ne pot pune cu usurinta in dificultate....









2 comentarii:

  1. Ma bucur ... inca un Mos care si-a indeplinit misiunea. Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  2. Uffa, ce usurare. Ma bucur ca a ajuns cu bine. Spor la joaca.

    RăspundețiȘtergere