sâmbătă, 31 martie 2012

Darius- hairstylist...

   In ultimul timp nu am mai postat pe blog mai nimic despre copii pentru ca nu sunt acasa.
   I-am dus la tara, la bunici pentru o saptamana si n-au vrut sa se mai intoarca. Au complotat cu bunicii si cu tati si m-au convins sa-i las pana la vacanta de Pasti. Ma bucur ca le place acolo si doar asa pot sta la aer curat, pot manca sanatos, doar acolo se pot juca adevarat , doar acolo isi pot reduce timpul de stat in fata tv-ul sau al pc-ului, doar acolo invata practic despre animale, plante, anotimpuri si cate si mai cate, doar acolo totul le e permis....
   Concret n-am avut despre ce sa mai scriu pana azi, cand m-a sunat mama sa-mi dea vestea cea mare: Darius a tuns-o pe Briana.
   Ideea a fost a ei, l-a tuns intai ea, insesizabil, si apoi el. Nu stiu cum a reusit pentru ca avea parul prins in codita. Au si avertizat-o pe mimitza sa nu intre in dormitorul lor ca au sa-i faca o surpriza. Mama a crezut ca se machiaza pentru ca o mai facusera si acum cateva zile si i-a lasat sa-si faca damblaua. Numai ca damblaua asta a fost mult mai mare, cu consecinte destul de urate. 
 Cand mi-a zis la telefon mi-a stat inima si in loc sa ma intristez, m-am bucurat ca nu s-a intamplat si vreun accident, Doamne fereste. 
 Oricum Brianei nu-i place pieptanatul, nici parul lung, nu-i plac coditele, nu-i plac nici clamitele si cred ca asta a fost alegerea ei si modul de a ma determina sa o tund scurt.
  Si  eu, de cand s-a nascut, tot asteptam sa-i creasca pletele....

Supararea  de pe chipul ei se datoreaza faptului ca i-a zis mimita ca nu va mai veni iepurasul, nicidecum pentru noul look....

Un comentariu:

  1. auuu! Bine ca e vara... bine ca totusi mai merge facut ceva in urma "maestrului" astfel incat sa iasa o tunsoare ok. :)

    RăspundețiȘtergere