vineri, 4 martie 2011

In cautarea timpului pierdut

Nu stiu ce fac si cum fac de nu mai am timp deloc pentru blogarit.
Toata lumea crede ca daca e soacra la mine am timp pentru orice, numai eu, ca un facut nu-mi mai gasesc timpul necesar. De cand e la noi ( 20 ianuarie) suntem parca intr-un alt ritm, alt timp, alt stil de viatza cu totul si cu totul schimbat fatza de cel de dinainte. Nu-l pot descrie, nu e rau, dar nu e ca atunci cand eram doar noi patru.
Nu am timp de scris pe blog, nu am timp de forum, nu am timp sa ma joc cu copiii, sa mai facem activitati, nu am timp sa fac mancare, curatenie, nu am timp( si loc) pentru Cip, nu mai am timp pentru nimic. In afara de scoala, meditatii si cumparaturi nu mai fac altceva si ma tot intreb de ce si care este explicatia dar n-o gasesc niciunde.
Aaaa, mai mergem si la petreceri de copii( sau la botezuri). In ultima luna am avut trei, azi mai avem una, pe 9,11 si 20-alte trei....Cine mai e ca noi?
edit: aseara am mai primit o invitatie la inca una pe 17....eee???!!!

Un comentariu:

  1. cine mai e ca voi? uite , noi mai suntem la fel , curand incep si la noi nunti , botezuri si alte alea; dar cica mai bine sa fie evenimente din astea cu bucurii, doamne fereste de alea cu necazuri

    spor la cumparaturi si la .petreeceri, daca se poate spune asa

    RăspundețiȘtergere