duminică, 22 mai 2011

Printre picaturi

Of, ce rau imi pare ca nu am timp mai mult de scris pe blog...
Inainte scriam zilnic. Apoi saptamanal.Acum cred ca lunar.
Sunt multe, foarte multe de scris din urma, dar din pacate timpul meu a devenit insuficient pentru orice din cauza serviciului.
Toti din jurul meu cred ca cei din invatamant muncesc cel mai putin: "18 ore pe sapatamana?-floare la ureche "imi spun !
Asa e, dar nimeni nu vede munca din spatele acestor 18 ore...E o munca titanica daca vrei sa fii bun , daca vrei sa faci cu adevarat ceva pentru copiii ce-ti sunt incredintati, daca vrei sa fii un exemplu pentru ei. e si un sacrificiu enorm pentru ca imi ocupa tot timpul liber, timp pe care ar trebui sa-l aloc copiilor mei,dar o fac cu drag, cu pasiune si mai ales cu simt de raspundere.

De aceea scriu aici rar si fac rezumate dupa cum urmeaza:
- copiii sunt bine, sanatosi dar dupa 10 zile( mai bine zis nopti) de febra: primele patru Darius, urmatoarele sase ,Briana. Otita, rosu in gat si muci cat cuprinde. Antibiotic la ambii.
Fiindca in gradinita e pojar, am decis sa ia vacanta mai devreme cu o luna decat ceilati copii pentru ca le-as termina sistemul imunitar daca dupa 2-3 saptamani de varsat de vant si dupa alta de febra ar mai face si pojar.
Drept urmare am chemat-o pe buni de la Turnu si totul e foarte bine. Sper sa-l pun mai repede pe Darius pe picioare ( a slabit foarte mult) si sa-l operam si de polipi pentru ca in scurt timp nasul ii va deveni total inutil.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu