marți, 30 august 2011

Remedii homeopate pentru polipi

Dupa ce l-am operat pe Darius de polipi am gasit si aceste remedii homeopate ce l-ar fi putut ajuta probabil.Acum faptul e consumat, dar macar poate folosesc altcuiva care ne urmareste blogul.


Remedii mici, dar utile, pentru tratamentul vegetatiilor adenoide sunt Lemna minor CH5, 3 granule de 2 ori pe zi, timp de 2-3 luni de tratament. Este indicat pentru copiii care racesc frecvent, la cea mai mica expunere la frig, in special in zona nasului sau gatului. Sunt copii care dezvolta frecvent secretii nazale cronice si polipi.


Alt remediu pentru polipi este Agraphis nutans CH5, 3 granule de 2 ori pe zi, dimineata si seara. Frecvent este indicat la copiii la care raceala din nas si gat trece foarte repede la urechi, copii care prezinta dificultati de auz, din cauza unor polipi bine dezvoltati.


Alt remediu util pentru vegetatiile adenoide ar fi Teucrium marum CH5, 3 granule de 2 ori pe zi, dimineata si seara, 2-3 luni. Pe langa tendinta la frecvente raceli in zona nasului si gatului, acesti copii sunt frecvent infestati cu paraziti (tip Giardia sau alte tipuri).


Un alt remediu util, in special pentru polipi care blocheaza frecvent nara dreapta, cu mucoasa nazala uscata si secretii pe peretele posterior al faringelui, la un copil obosit si lipsit de vlaga este Kalium nitricum CH5 sau CH7, 3 granule de 2 ori pe zi, dimineata si seara, 2-3 luni.


Un remediu care este de gradul 3 in repertoriu pentru polipii nazali este Sanguinaria. Indicata in special la o persoana pletorica, cu tendinta spre frecvente congestii, cu obstructie nazala accentuata si senzatie de arsura interioara, insotita de cele mai multe ori de o rinita alergica si nu de putine ori de cefalee tip hemicranie dreapta, Sanguinaria CH5 sau CH7, 3 granule de 2 ori pe zi, dimineata si seara, poate ajuta la tratamentul vegetatiilor adenoide avand caracteristicile sale.

2 comentarii: